Kampuskirjasto muuttaa väistötiloihin Frami A-rakennukseen - kirjasto kiinni 27.2.-12.3.17

Kirjasto muuttaa pois Kampustalon rakennushankkeen tieltä ja toimii väliaikaisissa tiloissa koko hankkeen ajan.

Kampustalon uudisrakennuksen ja remontin takia Kampuskirjasto muuttaa väliaikaisiin tiloihin joen toiselle puolelle
Seinäjoen ammattikorkeakoulun Frami A-rakennukseen. Kampuskirjasto toimii väliaikaisissa tiloissa
Kampustalon rakennushankkeen ajan. Rakentaminen alkaa maaliskuun alussa.

Muuton takia kirjasto on suljettuna kaksi viikkoa 27.2.-12.3.17.

Kirjasto avataan maanantaina 13.3.17 kello 9 väistötiloissa Frami A:n ensimmäisessä kerroksessa
(Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki). HUOM! Uusi aukiolo ma-pe kello 9-17.

Frami A:han ei mahdu kuin osa Kampuskirjaston kirjoista ja lehdistä. Mukaan otetaan kurssikirjat ja uusinta kirjallisuutta sekä kuluvan vuoden lehdet. Loput kirjat sijoitetaan väliaikaisvarastoihin ja asiakkaat voivat tehdä niihin hyllyvarauksia. Varaukset kuljetetaan muihin kirjastoihin pari kertaa viikossa.

Kirjastopalvelut kiinnioloaikana

Kampuskirjaston kiinnioloaikana Terveyskirjasto palvelee normaalisti ma-pe kello 9-17 (Koskenalantie 16,
Seinäjoki, p. 020 124 5230, terveyskirjasto@seamk.fi).
Maaseutukirjasto palvelee 6.-10.3.17 normaalisti ma-to 9-17, pe 9-16 (Ilmajoentie 525, Ilmajoki, p. 020 124 5711, maaseutukirjasto@seamk.fi).
Käy paikan päällä tai soita, kirjastomme ovat kaikille avoimia.

Sulkuaikana kirjoja voi palauttaa Kampustalon aulassa olevaan kirjaston palautuslaatikkoon sekä Frami A:n kirjaston
väistötilojen edustalla olevaan laatikkoon. Mahdollisesti kirjoja voi palauttaa myös Kampuskirjaston pääoven vieressä
olevaan rosteriseen kirjojen palautuslaatikkoon. Palautukset käsitellään kirjastojärjestelmässä mahdollisuuksien mukaan.

SeAMK Korkeakoulukirjaston e-kirjasto ja verkkopalvelut toimivat sulkuaikana normaalisti.
E-kirjat ovat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä, e-lehdet ja e-artikkelit selailtavissa.
E-kirjasto
ja opas e-aineistojen käyttöön löytyvät kirjaston sivuilta. Ellibs e-kirjoja voivat lainata kaikki,
joilla on Seinäjoen korkeakoulukirjaston kirjastokortti. Palveluun kirjaudutaan SeAMKin kirjastokortin tunnuksilla.
Ohjeet e-kirjojen lainaukseen löytyvät e-kirjaoppaasta.

Uusi lainasi ja nouda varauksesi ajoissa

Muuton takia Kampuskirjaston kurssikirjoilla on pidemmät laina-ajat 16.3. asti. Nyt kannattaa siis haalia kaikki kirjallisuus lainaan, mitä ajattelet tarvitsevasi esim. opinnäytetyössäsi.
Sulkuajan vuoksi lainat kannattaa uusia viimeistään 23.2.17, jotta vältyt maksuilta.

Kiinnioloajalta Kampuskirjaston lainojen eräpäivät ja varausten noutopäivät on ylitetty.
Varausten viimeinen noutopäivä on 24.2.17.

Kampuskirjaston hyllyvaraukset on estetty 22.2. lähtien. Kampuskirjaston hyllyssä oleviin kirjoihin ei voi tehdä varauksia SeAMK-Finnassa, koska kirjoja pakataan ja siirretään väistötiloihin.

Uudet tilat käyttöön 2018

Kampustalon uudisrakennuksen valmistuttua kirjasto saa käyttöön uudet tilat ja niihin muutetaan 2018.
Uudistettuun Kampustaloon ja Framin Kampukselle siirtyy myös SeAMKin sosiaali- ja terveysalan opetus kokonaisuudessaan.

Väistökartta.PNG

Tuula Ala-Hakuni   23.2.2017