Kirjastopalvelut kesällä 2024 | SeAMK kirjasto

Kirjastopalvelut kesällä 2024

#

SeAMK Kirjaston aukioloissa ja palveluissa on muutoksia kesän aikana. Tässä tiedotteessa kerromme tarkemmin muutoksista.

Aukiolo-, itsepalvelu- ja kiinnioloajat kesä-elokuussa 2024

Kirjaston aukioloaikoina aamuisin kello 9–10 asiakkaat voivat käyttää kirjastoa itsenäisesti (itsepalvelu), ellei toisin mainita. Kirjoja voi lainata ja palauttaa automaateilla ja etsiä SeAMK-Finnan avulla kirjaston asiakastietokoneilla. Lauantaisin ja sunnuntaisin kirjasto on suljettu.

3.–20.6.

 • kirjasto on auki ma–pe 9–16
 • poikkeukset:
  • to 20.6. aukiolo 9–15

21.6.–28.7.

 • kirjasto on suljettu. Torstaina 20.6. kello 14 mennessä tehtyjen varausten nouto ja lainaus automaatilla on mahdollista 24.–28.6. kello 7:30–16:00 Tapio-salista Kampustalon C0-oven kautta. Kirjoja voi myös palauttaa automaatteihin.
 • Kampustalo on suljettu 29.6.–28.7.

29.7.–30.8.

 • kirjasto on auki ma–pe 9–16

2.9. alkaen

 • Paluu normaaleihin aukioloaikoihin. Kirjasto on auki ma–pe 9–17.

Näiden lisäksi aukioloihin voi tulla yksittäisiä muutoksia. Voimassaolevat päivittäiset aukiolot kannattaa tarkistaa aina SeAMK-Finnan etusivun kalenterista.

Pidemmät laina-ajat kiinniolon takia

Kirjaston kiinniolon vuoksi annamme “kesälainoille” pidemmät laina-ajat. Kirjaston kiinnioloaikana lainat eivät eräänny. Tarkista lainojesi palautuspäivät ja muista uusia lainasi ennen kirjaston sulkeutumista! SeAMKin henkilökunnan lainat uusitaan järjestelmässä automaattisesti, ellei niihin kohdistu varauksia.

 • 23.5. alkaen tulee neljän viikon lainoille pidempi laina-aika 14.8. asti.
 • 6.6. alkaen tulee kahden viikon lainoille (kurssikirjat) pidempi laina-aika 14.8. asti.

Palautukset

 • 24.–28.6. kun kirjasto on kiinni, mutta Kampustalon C0-ovi on auki, voit palauttaa kirjoja automaattiseen palautushyllyyn tai Tapio-salin lainaus-palautus-automaattiin kello 7:30–16:00. SeAMKin opiskelijat pääsevät Tapio-saliin C0-oven kautta noutamaan varauksiaan ja lainaamaan ne automaatilla SeAMKin Intrassa olevien aukiolojen mukaisesti. Huomioithan, että Kampustalo on kokonaan kiinni 29.6.–28.7.
 • Kampustalon ja kirjaston kiinniollessa kirjoja voi palauttaa C0-oven palautusluukkuun. C0-ovi sijaitsee Kampustalon oikeanpuoleisessa, Tornitalon puoleisessa päädyssä.

Varaukset pois käytöstä kiinnioloaikana

Varauksia ei voi tehdä SeAMK-Finnassa torstaista 20.6. kello 14 alkaen. Kirjoja voi taas varata, kun kirjasto avataan maanantaina 29.7.2024.

Yhteydenotot

Henkilökunta on lomalla, kun kirjasto on kiinni. Sähköposteja ja viestejä ei käsitellä eikä puhelimeen vastata. Viesteihin vastataan, kun kirjasto avautuu maanantaina 29.7. Myös kaukopalvelu on suljettu.

EXAM-tenttivierailut

Muiden korkeakoulujen opiskelijat (tenttivierailijat) voivat tulla tenttiin ainoastaan silloin kun kirjaston asiakaspalvelu on avoinna. Huomioithan myös, että aamuisin kello 9–10 kirjaston asiakaspalvelu ei ole auki. Kirjaston kiinnioloaikana 21.6.–28.7. EXAM-tenttivierailut eivät ole mahdollisia.

Tarkista asiakaspalvelun aukiolo aina ennen vierailua SeAMK-Finnan etusivulta ja saavu paikalle hyvissä ajoin ennen asiakaspalvelun sulkeutumista. Lisätietoa löydät SeAMKin EXAM-ohjeista.

Theseus-tallennukset

Theseukseen tallennettuja opinnäytetöitä ei käsitellä kirjaston kiinnioloaikana. Ne käsitellään, kun kirjasto on taas auki.

E-aineistot

E-kirjat ja e-lehdet ovat seamkilaisten käytettävissä koko kesän. Voit hakea e-kirjoja ja -lehtiä SeAMK-Finnassa, kun rajaat haun “Verkossa saatavilla” -rajauksella. Ohjeita ja oppaita e-aineistojen käyttöön löydät alla olevista linkeistä.

Hyvää kesää kaikille asiakkaillemme!