Terveyskirjaston toiminta Koskenalantiellä päättynyt

#

Seinäjoen ammattikorkeakoulun terveysalan kirjastopalvelut siirtyvät Koskenalantieltä Mediwestistä Kampustaloon. Terveyskirjaston toiminta nykyisellään lakkaa ja sen palvelut yhdistyvät Kampuskirjaston kirjastopalveluihin uudessa SeAMK Kirjastossa, joka avataan Kampustalossa syksyllä 2018. Muuttovalmistelujen ja varsinaisen muuton vuoksi kirjasto suljetaan 16.5. alkaen.

Laina-ajat, varaukset, palautukset

Muuton takia lainoilla on pidemmät laina-ajat. Lainojen eräpäivä on 12.9.18. Tarkista eräpäivät ja uusi lainasi ajoissa.

Terveyskirjastoon tehdyt varaukset ovat noudettavissa Kampuskirjastosta 16.5.-1.6. kello 12-14. Kampuskirjaston osoite on Kampusranta 9 A (Frami A).

Terveyskirjastosta lainatut kirjat on myös palautettava Kampuskirjastoon Frami A:han. Kampuskirjaston kiinniollessa kirjat voi palauttaa Frami A:n kirjaston edessä käytävällä olevaan laatikkoon sekä rosteriseen ulkolaatikkoon Frami A:n sisäpihalla. Katso video palautuslaatikon sijainnista. Huomioi, että kesällä palautuksia ei välttämättä käsitellä joka päivä.

Kirjastopalvelut keskitetään Kampustaloon

SeAMKin ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin yhteiskirjaston toiminta päättyy Terveyskirjaston toiminnan loppuessa. Kaikki SeAMKin tarjoamat terveysalaan liittyvät kirjastopalvelut ja -kokoelmat löytyvät jatkossa Kampustalossa sijaitsevasta kirjastosta.  Sairaanhoitopiiri tiedottaa oman kirjastonsa jatkosta itse.

Myös Maaseutukirjasto muuttaa Kampustaloon ensi vuonna ja sen toiminta Ilmajoella lakkaa. Sen jälkeen Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston palvelut on keskitetty yhteen paikkaan.

Yhteydenotot sulkuaikana

Kirjastojen kiinniolojen aikana voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Henkilökunta on tavoitettavissa, mutta vastauksissa voi esiintyä viivettä. Chat-palvelu on suljettu 16.5. alkaen

  • Kampuskirjasto p. 040 830 0410, kampuskirjasto(at)seamk.fi
  • Terveyskirjasto p. 040 830 0419, terveyskirjasto(at)seamk.fi
  • Maaseutukirjasto p. 040 868 0148, maaseutukirjasto(at)seamk.fi
  • Henkilökunnan yhteystiedot

HUOM! Heinäkuussa 2.7.-29.7. yhteydenottoihin ei vastata henkilökunnan lomien vuoksi.

Muista e-kirjasto

E-kirjasto ja verkkopalvelut toimivat sulkuaikana normaalisti. E-kirjat ovat luettavissa ja lainattavissa, e-lehdet ja e-artikkelit tutkittavissa ja selailtavissa. E-kirjasto ja opas niiden käyttöön löytyvät verkosta. Ellibs e-kirjoja voivat lainata kaikki, joilla on Seinäjoen korkeakoulukirjaston kirjastokortti. Palveluun kirjaudutaan SeAMKin kirjastokortin tunnuksilla.

Terveyskirjaston henkilökunta välittää asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kiitokset kuluneista vuosista. Tervetuloa uuteen SeAMK Kirjastoon Kampustaloon – nähdään siellä syksyllä!