Muutoksia kirjastopalveluissa ja aukioloissa järjestelmävaihdon takia

SeAMK Kirjaston Voyager-kirjastojärjestelmä vaihdetaan joulu-tammikuussa uuteen Alma-järjestelmään. Vaihto vaikuttaa monella tavalla kirjastopalveluihin ja aukioloihin. Huomioithan palvelumuutokset, käyttökatkot ja niiden aikataulut ajoissa.

SeAMK-Finna säilyy edelleen asiakkaiden hakuliittymänä.

Pidemmät laina-ajat kirjoille

• Perjantaista 15.11. alkaen normaalisti neljän viikon lainoille ja uusinnoille tulee eräpäiväksi 16.1.2020.
  • Perjantaista 29.11. alkaen normaalisti kahden viikon lainoille ja uusinnoille (kurssikirjat) tulee eräpäiväksi 16.1.2020.

Varauksia ei voi tehdä SeAMK-Finnassa

• Varausten teko lainassa oleviin kirjoihin katkaistaan 2.12. alkaen.
  • Varausten teko hyllyssä oleviin kirjoihin keskeytetään 9.12.

HUOM! Tarkista omat varauksesi ja poista turhat ja kiireettömät varaukset SeAMK-Finnasta 13.12. mennessä.

Ilmoitamme, kun varaustenteko on jälleen mahdollista.

Kirjasto normaalia pidempään kiinni joulu-tammikuussa

Kirjasto on suljettu 14.12.2019 – 6.1.2020. Perjantaina 13.12. kirjasto menee kiinni jo kello 15.00.
Varaudu kiinnioloaikaan – käy lainaamassa tarvitsemasi kirjat ajoissa!

Varausten itsepalvelunouto Kampustalon Tapio-salista keskeytyy

Varausten itsepalvelunouto Tapio-salista päättyy 13.12. kello 15.00.
Muista noutaa ja lainata varauksesi sitä ennen!

Ilmoitamme, kun varauksia voi jälleen noutaa Tapio-salista.

Lainaus, palautus, uusinnat ja verkkomaksaminen pois käytöstä

Lainaus ja palautus itsepalveluautomaateilla sekä lainojen uusinta SeAMK-Finnassa ei ole mahdollista 13.12.2019 kello 15.00 jälkeen. Myöhästymismaksuja ei myöskään voi maksaa verkossa.

Voit pudottaa palautettavat kirjat Tapio-salin palautuslaatikoihin. Ne poistetaan lainoistasi, kun järjestelmä on taas toiminnassa.

Ilmoitamme, kun varausten nouto ja kirjojen palautus Tapio-salin automaattiin sekä lainojen uusinta ja verkkomaksaminen SeAMK-Finnassa ovat taas toiminnassa.

e-aineistoa ilmentävä logoE-aineistot toimivat normaalisti

SeAMK-Finnasta löytyvät e-kirjat, e-lehdet, e-artikkelit ja tietokannat toimivat normaalisti koko järjestelmävaihdon ajan.
Hyödynnä kirjaston laajaa e-kokoelmaa!

Ota talteen suosikit ja uutuusvahdit SeAMK-Finnasta

Jos olet tallettanut SeAMK-Finnaan listoja suosikkikirjoistasi tai luonut uutuusvahteja, ne häviävät järjestelmävaihdon yhteydessä.

Voit ottaa ne talteen SeAMK-Finnassa Oman tilin Omat tiedot –näkymästä. Lataa suosikit ja haut tiedostona ja tuo ne takaisin SeAMK-Finnaan käyttökatkon jälkeen. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää suosikkikirjojen tiedot sähköpostiisi. Kirjaudu SeAMK-Finnaan, siirry suosikkeihin, valitse kaikki suosikit tai haluamasi kirjat ja lähetä ne sähköpostiin.

Viivästyksiä uusien aineistojen saatavuudessa

Koska uusia kirjoja ei voi tallentaa tietokantaan, niitä ei heti löydy SeAMK-Finnasta. Uudet kirjat kuvaillaan SeAMK-Finnaan mahdollisimman nopeasti järjestelmävaihdon jälkeen.

Ellibs e-kirjapalvelun kirjautuminen muuttuu

2.1.2020 alkaen Ellibs e-kirjapalveluun voi kirjautua vain HAKA-tunnuksilla (=SeAMK-tunnukset). Tämä tarkoittaa sitä, että Ellibsin e-kirjoja voivat lainata vain Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastokorttitunnuksilla ei enää voi kirjautua palveluun eikä lainata e-kirjoja.

Muista nämä! Toimi viimeistään 13.12. kello 15.

1. Käy lainaamassa joululoman aikana tarvitsemasi kirjat.
  2. Nouda varauksesi.
  3. Poista turhat varaukset.
  4. Ota talteen suosikkilistat ja haut SeAMK-Finnasta.

Valitamme järjestelmänvaihdosta asiakkaillemme aiheutuvaa harmia. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa.