Verkkosivuja muokattu saavutettavammaksi | SeAMK kirjasto

Verkkosivuja muokattu saavutettavammaksi

#

SeAMKin ja kirjaston verkkosivuja on työstetty käytettävämmäksi ja saavutettavammaksi viime syksystä saakka. Tänään on julkaistu näkyvimmät muutokset, kun sivuston visuaalinen ilme on saanut Seinäjoen ammattikorkeakoulun uuden brändin mukaisen värityksen. Myös toiminnallisia puutteita on korjattu niin, että sivusto noudattaa EU:n saavutettavuusdirektiiviä ja Suomen lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta.

Uudessa värityksessä on huomioitu muun muassa värien kontrasti ja toimivuus erilaisissa sähköisissä ympäristöissä ja painetuissa materiaaleissa.

Verkkosivuston toiminnallisuuksia on muokattu niin, että ne toimivat mahdollisimman hyvin muun muassa erilaisilla ruudunlukulaitteilla.

­ Tavoitteena on ollut, että verkkosivustoa voi käyttää helposti eri päätelaitteilla. Toivomme, että kirjaston asiakkaat ja muut kiinnostuneet löytävät tarvitsemansa tiedon sivustolta helposti ja ymmärrettävässä muodossa.

Sivustomme työstäminen saavutettavammaksi jatkuu edelleen. Seuraavaksi käymme läpi muun muassa sivuston sisältöjä. Työ valmistuu viimeistään ensi syksynä.

Lain mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun verkkopalveluiden tulee olla saavutettavia 23.9.2020 mennessä.