Vanhat PIN-koodit eivät enää toimi lainausautomaateilla

SeAMK Kirjasto on ottanut käyttöön uuden Alma-kirjastojärjestelmän vuodenvaihteessa. Sen vuoksi asiakkaiden entiset PIN-koodit ovat lakanneet toimimasta. PIN-koodia tarvitaan vain lainausautomaateilla.

Voit vaihtaa uuden PIN-koodin kirjautumalla SeAMK Finnaan. Muista liittää kirjastokorttisi SeAMK-Finna-tiliisi ensin. Jos käytät opiskelijakorttia kirjastokorttina, myös se pitää liittää tiliin.

SeAMKn opiskelijat ja henkilökunta:

• Kirjaudu SeAMK-Finnaan SeAMKin tunnuksilla (Haka-kirjautuminen)
  • Syötä sähköpostiosoitteesi (jonka olet kirjastolle ilmoittanut) Kirjastokortit-välilehdellä
  • Saat sähköpostiisi linkin, klikkaa sitä
  • Valitse Omat tiedot-välilehti
  • Sivun yläreunassa on Kirjastokortti-valikko, valitse Seinäjoen ammattikorkeakoulu
  • Vaihda PIN-koodi. Valitse vain neljä numeroa.

Muut asiakkaat:

• Tilaa SeAMK-Finnasta sähköpostiisi kirjautumislinkki, jolla pääset kirjautumaan omiin tietoihisi. Käytä sitä sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut kirjastoon. Linkin tilaaminen ja SeAMK-Finnaan kirjautuminen pitää tehdä samalla laitteella.
  • Klikkaa linkkiä ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi
  • Vaihda PIN-koodi Omat tiedot-sivulla

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä kirjaston neuvontaan.