Tutustu Kuluttaja-lehden e-versioon

kategoria: E-aineistot
#

Olemme saaneet SeAMKissa mahdollisuuden kokeilla Kuluttaja-lehden elektronista versiota ePress e-lehtipalvelun kautta. Kokeilu on voimassa vuoden loppuun asti ja sisältää lehden loppuvuoden numerot 6/23 ja 7/23 sekä ePressissä olevan 2 vuoden lehtiarkiston.

ePress on verkkopalvelu, jossa voi lukea kotimaisten lehtien digitaalisia näköisversioita. SeAMKiin on tilattu 14 ePressin lehteä, muun muassa Elintarvike ja Terveys, Fysioterapia, Koneviesti, Maaseudun Tulevaisuus, Rakennuslehti, Tekniikan Maailma ja Tilisanomat. Olemme lisäksi äskettäin päättäneet lisätä Kuluttaja-lehden SeAMKin ePress-valikoimaan vuodelle 2024.

ePressiin kirjaudutaan käyttäjän omilla SeAMK-tunnuksilla HAKA-kirjautumisen kautta. Kutakin lehteä voi lukea vain yksi lukija kerrallaan. Jos lehti on varattu eli lehden jotain numeroa lukee joku muu, palvelu kertoo sijaintisi jonossa.

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja

Kuluttaja on erikoisaikakauslehti lukijalle, joka haluaa perustaa ostopäätöksensä tutkittuun tietoon ja faktoihin. Kuluttajaa julkaisee Kuluttajamedia ry, jonka tehtävänä on edistää kuluttajatietoisuutta ja parantaa kuluttajien toimintaedellytyksiä yhteiskunnassa. Kuluttajamedia ry on kaupallisesti ja poliittisesti riippumaton yhdistys, eikä tavoittele voittoa.

Kuluttaja on Suomen suurin testaaja, sillä testaamme vuosittain jopa lähes 1500 tuotetta. Olemme ylpeästi puolueeton toimija, emmekä julkaise lehdessämme mainoksia. Kuluttajan testit tehdään aina tarkoin valituissa laboratorioissa, täysin riippumatta valmistajista ja myyjistä. Emme myöskään ota testattavia tuotteita vastaan yrityksiltä, vaan ostamme ne kaupasta samaan tapaan kuin lukijammekin ostaisi. Testien ohella käsittelemme mm. kuluttajan oikeuksiin ja taloudenhallintaan liittyviä ajankohtaisia teemoja, joista on lukijoillemme hyötyä.