Sovellus helpottaa Ellibs e-kirjojen lukua

kategoria: E-aineistot

SeAMK Kirjasto on ottanut käyttöön Ellibsin e-kirjasovelluksen, joka toimii Android- ja iOS-mobiililaitteilla. Ellibs-sovellus on helpoin tapa lukea, lainata ja varata e-kirjoja älypuhelimella ja tablet-tietokoneella.

Lataa sovellus ja kirjaudu sisään SeAMK Kirjaston Ellibs-kokoelmaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Ensimmäisellä kerralla voit myös luoda Ellibs-tunnuksen, jonka avulla voit lukea itse Ellibs-kirjakaupasta ostamiasi e-kirjoja. Ellibs-tunnuksen luomisen voi myös ohittaa.

Sovelluksen avulla voit selailla SeAMK Kirjaston Ellibs e-kirjakokoelmaa sekä lainata ja varata e-kirjoja. E-kirjojen lukeminen onnistuu sovelluksen omalla lukuohjelmalla.

Voit lukea Ellibs-sovelluksen Omaan kirjahyllyyn ladattuja e-kirjoja myös ilman verkkoyhteyttä.

Lataa Ellibs-sovellus sovelluskaupastasi:

Tietokoneella Ellibs e-kirjoja luetaan edelleen joko selaimessa tai Adobe Digital Editions –lukuohjelmassa.