Opiskelija, vuokraa e-kirja

kategoria: E-aineistot
#

Tentti tulossa ja kirjaston kaikki kurssikirjat lainassa? Opiskelijat ja muut yksityishenkilöt voivat nyt vuokrata Editan e-kirjoja väliaikaisesti omaan käyttöön 9,90 eurolla 10 vuorokaudeksi.

Edita Publishing Oy ja Ellibs e-kirjakauppa ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan valikoima Editan julkaisemia suosittuja kurssi- ja oppikirjoja on nyt vuokrattavissa Ellibsin e-kirjakaupasta.

E-kirjan voi vuokrata Ellibs e-kirjakaupasta valitsemalla sopivan tuotteen kohdalta vaihtoehdon “10 päivää” ennen tuotteen viemistä ostoskoriin. Vuokrattu e-kirja on luettavissa Ellibs-sovelluksessa sekä muilla tuetuilla lukuohjelmilla. Vuokra-ajan päätyttyä kirja ei ole enää luettavissa.

E-kirjojen vuokraus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia e-kirja väliaikaisesti omaan käyttöön esimerkiksi tenttiviikon ajaksi. E-kirjan vuokraus ei edellytä Ellibs Library -palveluun kirjautumista.

Editan ja Ellibsin sopimus toimii vaihtoehtona esimerkiksi silloin, kun kaikki kirjaston hankkimat painetut ja elektroniset kirjat ovat jo muilla lainassa.