Kirjasto avataan 30.8.

#

Kampuskirjaston ja Terveyskirjaston muutto Kampustalon uudistuneisiin tiloihin on loppusuoralla. Terveyskirjaston toiminta nykymuodossa Mediwestissä on lakannut. Uusi SeAMK Kirjasto avataan torstaina 30.8. kello 9.00 Kampustalossa Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 35. Kirjasto on auki ma-pe 9-18.

Maaseutukirjasto on auki maanantaista 20.8.2018 lähtien. Aukiolot voit tarkistaa kirjaston verkkosivuilta.

Pitkät laina-ajat muuton vuoksi

Muuton takia lainoilla on pidemmät laina-ajat 12.9. asti. Voit uusia lainasi, ellei niihin ole muilla asiakkailla varauksia.

Palautukset kiinnioloaikana

Hyödynnä pitkät laina-ajat ja palauta lainasi vasta syksyllä Kampustalon uuteen kirjastoon. Palautuksia voi tuoda jo Kampustaloon kirjaston pääoven vieressä olevaan palautusluukkuun. Kirjaston pääovi löytyy Tornitalon puoleisesta päädystä. Kirjaston pääoven aukiollessa palautuksia voi pudottaa myös uuden osan infoaulasta löytyvään palautuslaatikkoon. SUNNUNTAIHIN 26.8. SAAKKA voi palautuksia jättää myös Frami A:n entisen kirjaston edessä käytävällä olevaan laatikkoon sekä rosteriseen ulkolaatikkoon Frami A:n sisäpihalla. Katso video palautuslaatikon sijainnista. Maaseutukirjaston palautukset voi jättää oven vieressä olevaan rosteriseen postilaatikkoon.

Varausten nouto

Hyllyvarauksia ja varauksia lainassa oleviin kirjoihin voi jo tehdä. Varaukset voi noutaa torstaista 30.8. alkaen, kun varauksesta on saapunut noutoilmoitus sähköpostiin.

Yhteydenotot sulkuaikana

Kirjastojen kiinniolojen aikana voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Henkilökunta on tavoitettavissa, mutta vastauksissa voi esiintyä viivettä. Kirjaston chat-palvelu avataan maanantaina 3.9. kello 9.00.

  • SeAMK Kirjasto p. 040 830 0410, kirjasto(at)seamk.fi
  • SeAMK Maaseutukirjasto p. 040 868 0148, maaseutukirjasto(at)seamk.fi
  • Henkilökunnan yhteystiedot

Muista e-kirjasto

E-kirjasto ja verkkopalvelut toimivat sulkuaikana normaalisti. E-kirjat ovat luettavissa ja lainattavissa, e-lehdet ja e-artikkelit tutkittavissa ja selailtavissa. E-kirjasto ja opas niiden käyttöön löytyvät verkosta. Ellibs e-kirjoja voivat lainata kaikki, joilla on Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston kirjastokortti. Palveluun kirjaudutaan SeAMKin kirjastokortin tunnuksilla.

Kiitämme kärsivällisyydestänne muuttoprosessin aikana!
Seuraa kirjaston muuttotapahtumia ja -kuvia Instassa, Facebookissa, Twitterissa ja Flickrissä.