Kirjastot kiinni kesällä

#

Kampuskirjasto Seinäjoen ammattikorkeakoulun Framin kampuksella, Terveyskirjasto Koskenalantien kampuksella ja Maaseutukirjasto Ilmajoen kampuksella ovat kiinni kesä-elokuussa 2018.

Kampuskirjaston ja Terveyskirjaston kokoelmat ja henkilökunta muuttavat Kampustalon uudistuneisiin tiloihin. Terveyskirjaston toiminta nykymuodossa Mediwestissä on lakannut. Uusi SeAMK Kirjasto avataan syksyllä Kampustalossa Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 35. Tiedotamme tarkan aukiolopäivän, kun muuton aikataulu varmistuu. Maaseutukirjasto avataan maanantaina 20.8.2018.

Pitkät laina-ajat muuton vuoksi

Muuton takia lainoilla on pidemmät laina-ajat 12.9. asti. Voit uusia lainasi, ellei niihin ole muilla asiakkailla varauksia.

Palautukset kiinnioloaikana

Hyödynnä pitkät laina-ajat ja palauta lainasi vasta syksyllä Kampustalon uuteen kirjastoon. Samalla autat meitä muuttamaan. Halutessasi voit kuitenkin palauttaa kirjoja Frami A:n kirjaston edessä käytävällä olevaan laatikkoon sekä rosteriseen ulkolaatikkoon Frami A:n sisäpihalla. Katso video palautuslaatikon sijainnista. Maaseutukirjaston palautuslaatikkoon voi palauttaa lainoja 20.6. asti. Palautukset voi jättää oven vieressä olevaan rosteriseen postilaatikkoon.

Huomioi, että kesällä palautuksia ei välttämättä käsitellä joka päivä.

Varaukset pois käytöstä SeAMK-Finnassa

Hyllyvarauspalvelu on kiinni ja varauksenteko lainassa oleviin kirjoihin on poissa käytöstä kesä-heinäkuun ajan. Varauksenteko lainassa oleviin kirjoihin on mahdollista 1.8. alkaen. Hyllyvarauksia voi tehdä vasta sitten, kun henkilökunta on hyllyttänyt kaikki kirjat uuden SeAMK Kirjaston hyllyihin Kampustaloon.

Yhteydenotot sulkuaikana

Kirjastojen kiinniolojen aikana voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Henkilökunta on tavoitettavissa, mutta vastauksissa voi esiintyä viivettä. Chat-palvelu on suljettu.

  • Kampuskirjasto p. 040 830 0410, kampuskirjasto(at)seamk.fi
  • Terveyskirjasto p. 040 830 0419, terveyskirjasto(at)seamk.fi
  • Maaseutukirjasto p. 040 868 0148, maaseutukirjasto(at)seamk.fi
  • Henkilökunnan yhteystiedot

HUOM! Heinäkuussa 2.7.-29.7. yhteydenottoihin ei pystytä vastaamaan henkilökunnan lomien vuoksi.

Muista e-kirjasto

E-kirjasto ja verkkopalvelut toimivat sulkuaikana normaalisti. E-kirjat ovat luettavissa ja lainattavissa, e-lehdet ja e-artikkelit tutkittavissa ja selailtavissa. E-kirjasto ja opas niiden käyttöön löytyvät verkosta. Ellibs e-kirjoja voivat lainata kaikki, joilla on Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston kirjastokortti. Palveluun kirjaudutaan SeAMKin kirjastokortin tunnuksilla.

Kiitämme kärsivällisyydestänne muuttoprosessin aikana!
Seuraa kirjaston muuttotapahtumia ja -kuvia Instassa, Facebookissa, Twitterissa ja Flickrissä.