Uutuuskirjavinkit - luettavaa moneen makuun | SeAMK kirjasto

Uutuuskirjavinkit - luettavaa moneen makuun

#

Maaliskuun uutuuskirjavinkeistä löydät tällä kertaa monipuolisen kattauksen kirjoja eri aloilta. Mukana on asiallista asiaa virtuaalisesta kotiseudusta ja asiakaskeskeisistä liiketoimintamalleista. Löytyy myös kauniita luontoaiheisia maalauksia sekä romaani, jonka aihe epävarmuus, on nyt kovasti ajankohtainen. Viimeisenä on muistelmat presidentti Obaman alkuvuosista. Löytyisikö näistä sinulle jotain mielenkiintoista luettavaa?

Voit tutustua kaikkiin hankkimiimme uusiin kirjoihin viimeisimmän kuukauden ajalta SeAMK-Finnassa.

 

Sulevi Riukulehto ja Ari Haasio (toim.)Kirjan kansi: Virtuaalinen kotiseutu.
Virtuaalinen kotiseutu
SKS, 2020

Ajatukset kotiseudusta tuottaa useammille kosolti lämpimiä ajatuksia ja muistoja, mutta voisiko ajatella kotiseudun olevan verkossa? Netin syöverissä vietetään kuitenkin vapaa-ajasta melkoinen osa. Riukulehdon ja Haasion toimittama kirja toimii avauksena uudenlaiseen käsitykseen kotiseudusta ja virtuaalisen kotiseudun ilmiöihin. Kirja koostuu kymmenestä artikkelista. SeAMKilaisista mukana Ari Haasion lisäksi myös Tiina Hautamäki.

 

Kirjan kansi: Kuulin allien laulavan.Minna Pyykkö
Kuulin allien laulavan
Docendo, 2020

Luontotoimittaja ja kuvataiteilija Minna Pyykön kaunis kirja Kuulin allien laulavan valittiin viime vuonna Suomen WWF:n vuoden luontokirjaksi.

Kirjassa yhdistyy hienosti Pyykölle kaksi tärkeää asiaa: luonto ja taide. Hän esittelee suomalaista luontoa vuodenkierron mukaan herkkien maalauksien ja omakohtaisten kertomusten avulla. Kirjassa liikutaan eri puolilla Suomea luontoa havainnoiden, muun muassa Helsingissä, Utössa ja Mäntyharjulla.

Upea ja opettavainen kirja ainutlaatuisesta Suomen luonnosta ja sen monimuotoisuudesta!

 

Sirpa HäntiKirjan kansi: Asiakkaista ansaintaan.
Asiakkaista ansaintaan: asiakaskeskeinen liiketoimintamalli 
Alma Talent, 2021

Tulevaisuudessa liiketoimintamallit perustuvat yhä enemmän asiakaskeskeiseen toimintaan. Kirjassa esitellään 100 erilaista asiakaslähtöistä liiketoimintamallia. Tästä kirjasta kannattaa kaikkien asiakkaiden ja ihmisten kanssa tekemisissä olevien olla kiinnostunut, ei siis pelkästään liiketoimintaa harjoittavien. Tämä kirja on saatavissa kätevästi e-kirjana (Alma Talent Bisneskirjasto).

 

Kirjan kansi: Seepra joka ajatteli liikaa.Tiia Ahola
Seepra joka ajatteli liikaa 
Basam Books, 2020

Näin pandemian varjossa varmaa on, että kaikki on epävarmaa. Tiia Aholan tarina kertoo kaikista meistä, jotka ovat pyrkineet hallitsemaan elämän epävarmuutta riippuvuuksilla, perfektionismilla ja liialla ajattelulla. Teos murtaa mielen sairauksiin liittyviä tabuja ja näyttää esimerkin keinoin, että rohkeus ei ole pelon puutetta. Se on mielen hallintaa. Vaikean sairauden kanssa voi oppia elämään, vaikkei se varsinaisesti mene pois.

 

Barack ObamaKirjan kansi: Luvattu maa.
Luvattu maa 
Otava, 2020

Barack Obama valittiin Yhdysvaltojen 44. presidentiksi vuonna 2008. Hän palveli 2 virkakautta ja tämä ensimmäinen osa muistelmista kertoo hänen matkastaan nuoresta miehestä presidentiksi sekä hänen ensimmäisen virkakautensa virstanpylväistä. Kirja vie sinut politiikan kulisseihin ja pääset kurkistamaan elämään Valkoisessa talossa.

 

Mukavia hetkiä kirjojen parissa!