Täytä kirjastokorttihakemus etukäteen verkossa!

kategoria: Kirjastopalvelut
#

Tervetuloa Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjaston asiakkaaksi!

Tarvitset SeAMK Kirjaston kirjastokortin kirjojen ja Ellibs e-kirjojen lainaukseen. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja se on oltava aina mukana lainattaessa. Automaateilla ei voi lainata ilman kirjastokorttia ja PIN-koodia.

Ensimmäinen kirjastokortti on ilmainen. Täytä kirjastokorttihakemus etukäteen verkossa, odota sähköposti-ilmoitusta tietojesi tallennuksesta ja tule sen jälkeen käymään kirjastossa henkilöllisyyspapereiden kanssa.

Kirjastokortti on aina mukanasi sähköisesti myös älypuhelimessasi.

Myös SAMOn viivakoodillinen opiskelijakortti voidaan tallentaa kirjastokortiksi. Mobiiliopiskelijakortti (Slice) ei kuitenkaan käy kirjastokortiksi.

Jos haluat lainata kirjoja ennen kuin opiskelijakorttisi on saapunut etkä halua ns. oikeaa kirjastokorttia, voit väliaikaisesti toimia myös ilman korttia. Täytä silloinkin ensin kirjastokorttihakemus verkossa ja käy sitten kirjastossa todentamassa henkilöllisyytesi, kun olet saanut meiltä sähköpostiviestin tietojesi tallennuksesta.

SeAMK Kirjastosta löydät opiskelussa tarvitsemasi tenttikirjat, tutkimukset ja muut opiskelumateriaalit. Kirjaston omalla SeAMK-Finna –verkkopalvelulla voit hakea kirjaston painettuja kirjoja ja lehtiä, opinnäytteitä, e-kirjoja, e-lehtiä ja e-aineistoja samalla haulla.

Kirjaudu sisään SeAMK-Finnaan, niin voit uusia lainojasi ja tehdä varauksia. SeAMKin opiskelijat kirjautuvat Finnaan omilla SeAMK-tunnuksillaan (= Haka-kirjautuminen). Muista liittää kirjastokortti tai opiskelijakortti tiliisi ensimmäisellä kirjautumiskerralla.