Täytä kirjastokorttihakemus etukäteen verkossa!

kategoria: Kirjastopalvelut
#

Tervetuloa SeAMK Korkeakoulukirjaston asiakkaaksi!

Tarvitset SeAMK Korkeakoulukirjaston kortin kirjojen ja Ellibs e-kirjojen lainaukseen. Täytä kirjastokorttihakemus etukäteen verkossa, odota sähköposti-ilmoitusta tietojesi tallennuksesta ja tule sen jälkeen käymään kirjastossa opiskelijakortin ja henkilöpapereiden kanssa. Syötämme henkilötietosi kirjastojärjestelmään valmiiksi, näin asiointi kirjastossa nopeutuu.

Myös uusin viivakoodillinen SAMOn opiskelijakortti käy kirjastokorttina Kampuskirjastossa, Terveyskirjastossa ja Maaseutukirjastossa. Jos haluat lainata kirjoja ennen kuin opiskelijakorttisi on saapunut etkä halua ns. oikeaa kirjastokorttia, voit väliaikaisesti toimia myös ilman korttia. Täytä silloinkin ensin kirjastokorttihakemus verkossa ja käy sitten kirjastossa todentamassa henkilöllisyytesi, kun olet saanut meiltä sähköpostiviestin tietojesi tallennuksesta.

SeAMK Korkeakoulukirjastosta löydät opiskelussa tarvitsemasi tenttikirjat, tutkimukset ja muut opiskelumateriaalit. Kirjaston omalla SeAMK-Finna –verkkopalvelulla voit hakea kirjaston painettuja kirjoja ja lehtiä, opinnäytteitä, e-kirjoja, e-lehtiä ja e-aineistoja samalla haulla.

Kirjaudu sisään SeAMK-Finnaan, niin voit uusia lainojasi ja tehdä varauksia. SeAMKin opiskelijat kirjautuvat Finnaan omilla SeAMK-tunnuksillaan (= Haka-kirjautuminen). Muista liittää kirjastokortti tai opiskelijakortti tiliisi ensimmäisellä kirjautumiskerralla.