Opettaja, muista ilmoittaa kurssikirjallisuus

kategoria: Kirjastopalvelut
#

Merkitsemällä kursseillasi tarvittavan kirjallisuuden Peppiin 15.4. mennessä varmistat, että kirjat ovat kirjastossa opiskelijoiden lainattavissa kurssin alkaessa. Jos kirjallisuus selviää vasta myöhemmin, ilmoita tarve kirjastoon sähköpostitse kampuskirjasto(at)seamk.fi.

Jos kirjaa käyttää yhtä aikaa tavallista suurempi joukko, ilmoita kirjastoon myös opiskelijamäärä. Tällöin voimme hankkia kirjaa heti hieman enemmän. Normaalisti tilaamme kirjoja aluksi n. 6 kpl, mutta seuraamme käyttöä sekä varausjonoja ja tilaamme tarvittaessa lisäkappaleita.

Kannattaa myös tutkia, olisiko esimerkiksi kirjaston nykyisissä e-kokoelmissa jokin hyvä e-kirja tai e-artikkeli, jota voisi tarjota opiskelijoille oppimateriaaliksi.

Tiedoksi jo nyt: syksyyn mennessä lakkautamme pikalainaosastomme, josta opettajat ovat tähän asti saaneet kurssikirjoja lainaksi 4 viikon laina-ajalla. Pikalainoja on lainattu vain vähän, joten on järkevämpää siirtää ne kurssikirjoiksi 2 viikon laina-ajalle. Opettajat voivat lainata ja uusia niitä normaalisti. Lisätietoa saa kirjastosta ja syksyn aikana opettajiin tullaan vielä ottamaan yhteyttä pikalainojen osalta.