Koronavirustilanteen huomioiminen kirjastossa | SeAMK kirjasto

Koronavirustilanteen huomioiminen kirjastossa

#

Koronatilanteen kehittymistä seurataan SeAMKissa päivittäin. Turvallisuuden johtoryhmä kokoontuu säännöllisesti tilannepalaveriin ja on valmiina tarvittaviin toimenpiteisiin turvallisen toiminnan takaamiseksi kaikissa olosuhteissa.

Perehdy turvallisuusohjeisiimme

SeAMKin opiskelijoita, henkilöstöä, sidosryhmiä ja kirjaston asiakkaita pyritään suojaamaan tehokkaasti tartunnalta ja mahdollistamaan näin turvallinen opiskelu-, työ- ja asiointiympäristö. Sen saavuttamiseksi pyydämme jokaista sitoutumaan yhteisiin turvallisuusohjeisiimme:

  • tule kirjastoon vain täysin terveenä
  • noudata turvavälejä
  • käytä maskeja
  • huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta

Kirjaston asiakkaita pyydetään välttämään pidempiaikaista oleskelua kirjastotiloissa. Pidempiaikainen työskentely on mahdollista Tapio-salissa.

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta

Kampuksella työskenneltäessä, opiskeltaessa ja asioidessa tulee edelleen kiinnittää erityistä huomiota riittäviin turvaväleihin ja tehostettuun käsihygieniaan.  Maskia käytetään aina, kun samassa tilassa on useampia kuin yksi henkilö.Tämä tulee muistaa myös rakennukseen tullessa ja poistuessa, käytävillä, aulatiloissa sekä kirjastossa ja ravintolassa liikuttaessa.