Kirjaston uudet verkkosivut avattu | SeAMK kirjasto

Kirjaston uudet verkkosivut avattu

#

SeAMK Korkeakoulukirjaston uudet verkkosivut on julkaistu koko SeAMKin sivu-uudistuksen yhteydessä. Uusilla sivuilla pyritään helpottamaan sivujen käyttöä ja tiedon löytymistä. Sivujen sisältöä voi myös lukea paremmin mobiililaitteilla.

Kirjaston palvelut ja ohjeet on ryhmitelty kolmeen päävalikkoon: kirjaston käyttäjälle, tiedonhakijalle ja kirjastoinfo. Etusivun pääkuvaksi on valittu rouhea näkymä Kampustalon puuportaikosta Kampustalon ja -kirjaston rakennustyömaalle. Kuvan pikalinkeistä asiakas pääsee nopeasti kirjaston käytetyimpiin verkkopalveluihin, kuten uusimaan lainansa SeAMK-Finnassa, tutkimaan e-kirjapalveluita ja muita kirjaston hankkimia e-aineistoja. Etusivun hakulaatikon avulla voi tehdä suoraan hakuja SeAMK-Finnaan, jolla löytyy kaikki kirjaston painetut ja elektroniset aineistot.

Etusivulta löytyy helposti myös kirjaston yhteystiedot, ajankohtaiset uutiset ja sosiaalisen median palvelut. Alavalikon avulla pääsee nopeasti siirtymään mm. e-aineistoihin ja käytetyimpiin oppaisiin. Suuri osa sivun linkeistä vie jo aiemmin tuttuihin kirjastonkäytön ja tiedonhaun oppaisiin.

Uudet sivut on julkaistu sekä suomeksi https://kirjasto.seamk.fi/ että englanniksi https://kirjasto.seamk.fi/en. Voit jättää palautetta uusista sivuista palautelomakkeella. Jos laitteellesi aukeavat vielä kirjaston vanhat sivut, päivitä selaimesi tai tyhjennä välimuisti.

Uudistuksen suunnittelusta vastaa SeAMKin viestintä ja tietohallinto sekä kirjaston osalta kirjaston verkko- ja viestintätiimit. Verkkosivut teknisestä toteutuksesta vastaa tamperelainen ohjelmistoyritys Geniem.