Kestävää tulevaisuutta tekemässä | SeAMK kirjasto

Kestävää tulevaisuutta tekemässä – SeAMKin liiketalouden alan kokoomateos julkaistu

kategoria: Julkaisut
#

SeAMKin uusi liiketalouden alan kokoomateos esittelee 20 artikkelissa liiketalouden alan tutkimusta ja opetusta monipuolisesti. Pääset lukemaan sitä tästä linkistä: https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2022122873918

Liiketalouden opetuksen osalta kokoomateoksessa käsitellään mm. uraohjausta ja opinnäytetöiden kirjoitustapoja. Myös tilastoanalyysin hyödyntämistä osana raportointia käydään esimerkein läpi.

Kokoomateoksessa näkyvät vahvasti SeAMKin tutkimusryhmätoiminnan tulokset kasvuyrittäjyyden ja omistajanvaihdosten sekä matkailu- ja elämysliiketoiminnan kehittämisen osalta. Aiheet liittyvät hybridiyrittäjyyteen, strategiatyöhön, yrittäjyyskompetensseihin, myyntiosaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Matkailun aihepiireissä käsitellään digiosaamisen kehittämistä alalla sekä lisätyn todellisuuden että yritysryhmähankkeiden tarjoamia mahdollisuuksia.

Myös kestävyys, SeAMKissa läpileikkaava ja nouseva teema, on vahvasti esillä liiketalouden alalla. Kokoomateoksessa käsitelläänkin kestävyyttä matkailualalla, kasvuyrittäjyyden ekosysteemiä vihreän kasvun näkökulmasta ja kiertotalouden osaamisalustaa.

Lisäksi teokseen sisältyy kolme opinnäytetyöhön perustuvaa artikkelia.