Food Science Source -tietokanta koekäytössä
SeAMKin opiskelijoilla ja henkilökunnalla on nyt mahdollisuus kokeilla Ebscon Food Science Source -tietokantaa, josta löytyy artikkeleita ja e-lehtiä etenkin agrologi- ja restonomi- sekä bio- ja elintarviketekniikan opiskelijoille.
Aihealueet sisältävät tietoa mm. maatalouden liiketoiminnasta, ruuan pakkaamisesta, prosessoinnista, turvallisuudesta ja kuljetuksesta elintarvikeinnovaatioihin ja tuotekehitykseen.
Harkitsemme tietokannan hankintaa seamkilaisten käyttöön 2019 alkaen Hospitality & Tourism Complete -tietokannan tilalle sen vähäisen käytön takia. Toivomme palautetta molemmista tietokannoista hankinnan tueksi. Palautetta voi antaa myös tietokantojen sisällä olevan kyselylomakkeen (survey questionary) kautta.
Food Science Source -tietokanta on koekäytössä SeAMKissa 27.5.2018 asti. Tietokanta on käytettävissä SeAMKin verkossa ja etäkäytön kautta kirjautumalla omilla SeAMK-tunnuksilla.
Lisätietoa:
- tietokantaan sisältyvät lehdet ym. (Excel)
- tietokantaan sisältyvät lehdet ym. aihealueittain (Excel)
- tietokannan esittely Ebscon sivuilla