Kirjoja voi taas varata ja noutaa

Kirjaston varatun aineiston noutamista koskevia rajoituksia puretaan 7.5. alkaen. Kulku kirjastoon varatun aineiston noutamiseksi järjestetään Kampustalon C0-oven kautta arkisin kello 9.00–16.00 välillä. Muiden tilojen käyttö ei ole sallittua.  Kirjojen varaus SeAMK-Finnassa on mahdollista jo nyt.

Tapio-salissa ei saa oleskella ja muut tilat ovat lukittuina. Tiloissa toimitaan ohjeistuksen mukaisesti. Tilojen käyttöä seurataan.

Ohjeet varausten noutoon

Asiakkaat voivat noutaa SeAMK-Finnassa etukäteen varaamiaan kirjoja ma–pe 9.00–16.00. Huom! Odota, että saat noutoilmoituksen sähköpostiisi, ennen kuin tulet hakemaan varausta.

Varaukset noudetaan Kampustalon C0-oven kautta. C0-ovi sijaitsee Kampustalon Tornitalon puoleisessa päässä.

Varausten nouto ja lainaus tapahtuvat itsepalveluna lainausautomaatilla Kampustalon C-aulassa.

• Voit tulla hakemaan varauksia, jos olet terve.
  • Huolehdi turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Aulassa on tarjolla käsidesiä.
  • Jos sinulla on myöhästymismaksuja yli 10€, lainaus ei ole mahdollista. Maksa maksut SeAMK-Finnassa verkkomaksuna ennen varauksen noutoa.

Lainaamiseen tarvitset jonkin näistä

Oletko vaihtanut PIN-koodin tänä vuonna? Ellet, tee se ennen varausten noutoa.  Toimi näin:

• Kirjaudu SeAMK-Finnaan. SeAMKilaiset kirjautuvat omilla SeAMK-tunnuksilla (Haka-kirjautuminen). Muut asiakkaat voivat tilata kertakäyttöisen kirjautumislinkin sähköpostiin.
  • Valitse Omat tiedot-välilehti
  • Vaihda PIN-koodi klikkaamalla “Vaihda PIN tai päivitä tietosi” -linkkiä. Voit itse keksiä oman PIN-koodin. Valitse vain neljä numeroa.

Kirjastotila ja Tapio-sali eivät käytössä

Kirjasto on suljettu 31.5. asti. Asiakaspalvelu auttaa verkossa sähköpostin ja chatin kautta sekä puhelimitse ma-pe kello 9–16. Palveluajat voivat muuttua arkipyhien vuoksi. Seuraa kirjaston viestintää.