Kirjaston aukioloja supistettu | SeAMK kirjasto

Kirjaston aukioloja supistettu

#

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kevään 2022 opetus alkaa pääosin etänä viranomaissuositusten mukaisesti. Sen vuoksi myös SeAMK Kirjaston aukioloaikoja on supistettu.

Supistettu aukiolo voimassa toistaiseksi

Maanantaista 10.1.2022 lähtien kirjasto on auki ma–pe kello 9:00–16:00 (itsepalvelu 9:00–10:00).

Ilmoitamme muutoksista myöhemmin. Seuraa kirjaston uutisia ja sosiaalista mediaa.

Tee hyllyvaraus SeAMK-Finnassa

Suosittelemme asiakkaita tekemään varauksia hyllyssä olevista kirjoista SeAMK-Finna-hakupalvelussa. Varaaminen on maksutonta. Ohjeita varauksen tekoon löydät Kirjastonkäyttäjän oppaasta ja SeAMK-Finnan ohjevideoista.

Varausten itsepalvelunouto ja -lainaus on sijoitettu Kampustalon Tapio-saliin. Tapio-saliin on pääsy C0-oven kautta ma–pe kello 7.30–18:00. SeAMKin opiskelijat pääsevät Tapio-saliin C0-oven kautta esimerkiksi noutamaan varauksiaan ja lainaamaan ne automaatilla SeAMKin Intrassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

E-aineistot käytettävissä normaalisti

Kirjastoon hankitaan nykyisin enemmän aineistoja elektronisessa kuin painetussa muodossa. E-aineistot ovat kaikkien seamkilaisten käytettävissä ja niitä voi etsiä SeAMK-Finnan avulla. E-kirjoja ja e-lehtiä voi lukea myös kotoa etäkäyttöpalvelun avulla.

Huomioi koronaan liittyvät turvallisuusohjeet

SeAMKin tiloissa asioitaessa tulee käyttää maskeja, huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Lue lisää koronavirustilanteen huomioimisesta kirjastossa.