Terveysalan kurssikirjat siirretään Terveyskirjastosta Kampuskirjastoon

SeAMK luopuu Koskenalan toimipisteestä kesällä 2017 ja  terveysalan opetus siirtyy Framin Kampukselle. Siksi myös terveysalan kurssikirjat ja uutuusteokset siirretään Terveyskirjastosta Mediwestista Kampuskirjastoon Frami A-rakennukseen. Näin kirjat ovat paremmin hoitoalan ja fysioterapiaopiskelijoiden käytettävissä syksyllä, kun opiskelu jälleen alkaa.  Siirto tapahtuu kesäkuun 2017 alussa.

Muut Terveyskirjastoon jäävät kirjat saa tilattua ilmaiseksi hyllyvarauksina SeAMK Korkeakoulukirjaston muihin toimipisteisiin. Myös aikakauslehdet jäävät Terveyskirjastoon, mutta niitä voi pyytää muihin toimipisteisiin.

Terveyskirjaston aukioloajat lukukausien aikana eivät muutu. Kirjasto palvelee ma-pe 9-17. Huomioi kuitenkin kesän auki- ja kiinnioloajat! Terveyskirjastossa on tietokoneita ja lukupaikkoja ryhmä- ja itsenäiseen työskentelyyn. Kirjasto on kaikille avoin.

Kampustalo otetaan käyttöön remontin jälkeen kesällä 2018, jolloin Terveyskirjaston palvelut siirtyvät Kampuskirjastoon.  Valmistuva uusi Kampuskirjasto palvelee kaikkia Framin alueen opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita asiakkaita. Lue lisää Uudistuva Kampus -hankkeesta.

Terveyskirjaston yhteystiedot
Kampuskirjaston yhteystiedot