Kielten e-oppimateriaaleja vapaasti käytössä Ellibsissa

E-kirjaston kielikevät -kampanja Ellibs-kirjastoissa 8.-31.5.2017

Ellibs ja kielten e-oppimateriaalien kustantaja Lingonet tarjoavat toukokuussa kaikkien Ellibs-kirjastojen asiakkaille mahdollisuuden tutustua kielten verkko-opiskeluun ilmaiseksi. Kampanjan aikana asiakkaat voivat vapaasti lainata Lingonetin e-oppimateriaaleja kirjaston omassa Ellibs-palvelussa. Samanaikaisten lainojen määrää ei rajoiteta.

Kampanjan e-oppimateriaalit löytyvät 8.5.–31.5.2017 kirjaston Ellibs-palvelun etusivulta. Kampanjan aikana lainatut e-oppimateriaalit ovat kirjaston asiakkaiden käytettävissä koko normaalin laina-ajan loppuun.

Kielten e-oppimista lapsille ja kieltä jo taitaville

Kampanjaan kuuluu kahdeksan Lingonetin kielikurssia: neljä LingoPix-ohjelmaa, joiden avulla lapset ja vasta-alkajat voivat opetella kielen alkeita innostavasti ja pelimäisesti, ja neljä LingoPro-ohjelmaa, jotka auttavat aikuisia parantamaan työelämän kielitaitoaan. LingoPro on kielen perusteet hallitsevalle aikuiselle oppijalle suunniteltu ohjelma, joka opastaa käyttämään kieltä luontevasti työelämän vuorovaikutustilanteissa.

Klikkaa kuvaa, niin pääset kokeilemaan oppimateriaalia:

LingoProEnglish.jpg   LingoProSvenska.jpg   LingoProDeutsch.jpg   LingoProSuomi.jpg

Tuula Ala-Hakuni   8.5.2017