Ebrary vaihtunut ProQuest Ebook Centraliin

Ebrary e-kirjapalvelu on vaihtunut uuteen ProQuest Ebook Central -palveluun. Ebook Central sisältää samat e-kirjat kuin Ebrary, vain käyttöliittymä ja nimi on muuttunut.
ProQuest_Ebook_Central.png
ProQuest on yhdistänyt kaksi e-kirjapalveluaan yhdeksi, ottanut käyttöön uuden Ebook Central -nimen ja parhaita ominaisuuksia aikasemmista palveluista. Entiset Ebraryn käyttäjät huomaavat varmasti yhtäläisyyksiä uudessa palvelussa.

Ebook Central sisältää yli 140 000 e-kirjaa monilta SeAMKin koulutusaloilta, joten se täydentää hyvin korkeakoulukirjaston painettujen kirjojen kokoelmaa. Muita kirjaston hankkimia e-kirjapalveluja löytyy e-kirjaoppaasta.

ProQuest Ebook Central ja muut e-aineistot löytyvät SeAMK-Finnasta ja e-kirjastosta. SeAMKin opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää e-aineistoja etäkäytön kautta kotikoneilta ja mobiililaitteilla.

Ohjeita Ebook Centralin käyttöön:
- ohjevideoita YouTubessa

- Ebook Central LibGuide